onsdag den 19. december 2012

Så brug dog nettet.....idioter

Jeg gik forbi "det spanske firma" El Giganten igår ved spisetid og så to lange køer med mennesker i alt for varmt tøj, stå med tomme blikke og trippende fødder, klar til at spendere formuer på julegaver.

Så brug dog nettet...idioter,   tænkte jeg. Det har jeg gjort de sidste mange år, og surprice....
DET VIRKER !!!

Det vil sige at jeg i ro og mag, med kaffe og smøger kan sidde og skæve med på Troels Lyby...."uanset hvilken julekalender det er" og købe julegaver og tilmed finde den shop der er billigst.

Done  !!! så er det bare at vente på posten !!! - Sidste år var jeg endda så smart at få en veninde til at pakke dem ind for mig " det ligner lort i glimmerpapir med bånd og krøllede sløjfer når jeg selv gør det".

De eneste julegaver jeg har købt i "rigtige butikker" er bonus impulskøbsgaver samt noget til min søsters julegave....eller en af dem. Jeg har lavet en gør det selv gave, eller på smart kvindebloksprog DYI
- Jeg kan så detsværre ikke lige helt afsløre hvad det er......"hun læser med"

Men jeg har taget et par billeder og jeg skal nok vise dem efter d. 24. Jeg synes selv den er sjov !

Det er selvfølgelig trist for de "rigtige" butikker hvis alle handler på nettet til jul. På den anden side så synes jeg det er en passende straf, for at julepynte allerede fra starten af November !!! og desuden ryger der en del flere kroner i statskassen, hvis posten får nogle flere portokroner !!



torsdag den 13. december 2012

Lige et par hverdagsbilleder mere

Jeg har lige lidt flere billeder der ikke kom med igår


Billedet er fra Christiania. Jeg kan nu egentlig bare godt lide ærligheden i det !










En havnefoged et sted på Nordsjælland med humor !

Fra toilettet ved Ørnereden i Århus
Ja det har jeg nu ikke taget, men en kamerat der var en tur i sverige.
Og hvem vil da have noget flyttet af en vandal ???


onsdag den 12. december 2012

Nogle mennesker oplever bare altid noget sjovt.

Nogle mennesker oplever bare altid noget sjovt, selv på en kedelig onsdag. Jeg er desværre ikke en af dem synes jeg.

Men jeg har dog oplevet lidt som jeg har taget billeder af i årets løb.


De er som følger:

Dette blillede er fra i dag. Jeg synes det er lige nærringt nok af de forældre. Hvis jeg havde være den unge studerende så havde jeg nok sagt " Nej tak ! - Jeg tror jeg snupper et kollegieværelse i stedet!"

Det her er fra et apotek....jo jo som om jeg nogensinde glemmer dem !







Dette skilt er fra toget, det hænger på vægen ind til toilettet. Det forklare måske den lange toiletkø eller de forsikkede tog....jeg ved det ikke. Men en ting er sikkert, Sidder man længe på tønden eller kommer man for sent, så er man i hvert tilfælde ikke latterlig !!!

Fra en lille jysk banegård. Ja jeg synes bare det var et lidt underligt budskab....hvad nu hvis man var blind og ens førerhund ordblind ? Ellers er det vel lidt en selvfølge, eller er det bare en måde at fralægge sig et hvert ansvar fra banedanmarks side ?





Toiletskiltet er på Århus politistationen..... Det undre mig lidt de har toilettet med puplikum, det forekommer mig lidt bizart ! Jeg ville hellere spille spedalsk og sneg mig ind på handicap toilettet !









Det her er en blomster forretning i Århus.

Jeg synes bare navnet...... Jeg har altid opfattet det som slang for noget andet
Det var nogle af mine billeder fra 2012

tirsdag den 11. december 2012

Juletradition ......men

Troels Lyby som single far i en julekalender. Lyder det bekendt ??

Ja han er det i år i Julekalenderen fra Danmarksradio i år, i Julestjerner.
- Men han var også med i julekalenderen Jul i Valhal på tv2 for nogle år siden ....også som single far til en dreng der får en veninde.

Det er så måske okay og fint nok ! - Hvem kan ikke lide Troels Nyby ?
Men .....nå de to julekalender så bliver sendt samtidig i år fordi Jul i Valhal bliver genudsendt, så synes jeg måske nok det er lidt for meget !!!

Og ikke nok med Troels er med i begge, så har Vigga Bro, så også sneget sig med i begge kalendere.

jo jo julen er traditionernes fest, men skal det betyde at Troels og Vigga SKAL være med i julekalenderen ?

Ej så synes jeg sgu det lugter af dårlig planlægning......Men det er vel også et af DR`s kendetegn !!

En anden jeg godt kunne tænke mig bliv skiftet ud, så er det den evindelig negative, bedrevidende og humorforladte håndbold kommentator Bent Nygaard.

For fanden hvor er jeg træt af at hører på ham !!! - Han kan squ næsten ødelægge glæden ved at se på vores håndbold pige....også selvom vi vinder.

tirsdag den 4. december 2012

Vind en valgfri parfume eller Eau De Toilet.

Vind en valgfri parfume eller Eau De Toilet.



Svar på spørgsmålet og du er med i konkurrencen om en valgfri parfume eller Eau De Toilet.


Deltag i konkurrencen her Facebook konkurrence

søndag den 2. december 2012

Mit nye bedste køkken accessori



Jeg kan godt lide mine køkkenknive er skarpe og jeg synes det er sjovt at snitte grønsager på tid. Sådan lidt tv-kok-agtigt. Det går bare tit galt, og jeg har vel et årligt estimeret forbrug, på en lille halv meter plaster, af den type man selv klipper stykker af.

Idag gik det så galt igen og jeg brugte de sidste 5 cm plaster jeg havde og måtte i Kvickly efter livredende forsyninger. De havde ikke plaster i metermål, så det blev til denne pakker. -Og det er fantastisk, der er lige plaster til de typer snitsår, jeg plejer at påføre mig selv !

En anden fordel er at jeg ikke skal fumle med en saks når uheldet er ude !! - Det kan godt være lidt svært med blodet løbende ned af fingerene.

Det er jo første søndag i advent i dag, så jeg vil lige vise et billede at en af mine mostres adventskrans. Den skrappe læser vil lægge mærke til at der er 6 lys i kransen.

Da jeg konfronterede hende med regnefejlen fik jeg svaret. " Der bliver nød til at være 6, ellers kan jeg ikke nå det hele i julen !" - jo vi er ikke uden humor i min familie !!!


Sidst, men ikke mindst vil jeg lige fortælle at DU kan vinde frit fra hylden i Getit.dk´s December konkurrence. linket til en gevinst på en parfume eller EDT er her December konkurrence