fredag den 18. januar 2013

Var der sko,tøj og taske udsalg i Sverige ?

Jeg synes ikke der er kommet en forklaring på det store trafikuheld i Sverige.....100 biler i harmonikasammenstød. Mit gæt er, enten en stor strikkemesse eller noget med sko,tøj og taske udsalg. et eller andet må der have foregået siden der har været så mange kvinder på vejene !!

Jeg arbejder pt på at flytte min lille blog til en anden adresse og med et federe design og en blog mere. Nemlig om stenalderkost også kaldt Paleo. Jeg har nu i ca 2 måneder levet efter stenalderkost principperne. Det vil for mit ved kommende sige at jeg hovedsagelig undgår sukker og stivelse. Eller sagt på en anden måde, jeg undgår alt hvad der er hvidt med mindre det er blevet tappet ud af en ko !

Pasta, sukker, hvidtbrød, kartofler, ris og rosenkål er bandlyst......Ja rosenkål er selvfølgelig ikke hvide, men jeg kan ikke fordrage dem !

Siden er ikke færdig endnu og jeg har heller ikke besluttet mig for domæne navnet. kun 90%

Jeg pønser også på om anonymiteten skal droppes. Der er alligevel så mange der kender min identitet.  

Jeg regner med at siden er klar i løbet af næste uge og jeg skal selvfølgelig nok skrive det når det sker.

Jeg håber selvfølgelig at de "enkelte" faste læsere jeg har vil følge med og også meget gerne at andre bloggere vil ændre deres blogroll, hvis denne blog skulle være på !

2 kommentarer:

  1. Jeg skal nok følge med over til den nye blog :-) Og så håber jeg da din sarkasme og ironi vedr. kvinder og deres hobbies følger med og vil blomstre lidt op igen, for jeg var da én af dem der lå flad af grin over dine fortolkninger og metaforer :-)
    Kh Heidi

    SvarSlet