tirsdag den 4. september 2012

kvindelige bloggere og kreativ undren.


Hvorfor er der link til kreative kvinde blogs på min blogroll ?
- Det er der da ikke meget mening eller mand i !!!

Neeej, det er der måske ikke. Men der er "eddermælemig" sjovt ! - en kilde til underholdning og undren over det modsatte køn, deres hobbier, passioner, opfindelser og hvad de synes er yderst interessant og værd at bruge flere timer på. Lidt i kategori med bladet, En skør skør verden !

Jeg er aldrig faldet på halen over det smarte ved, lige at kunne lave en blyantsholder ud af en rulle toiletpapir. Kartoffeltryk, pileflet, og meget meget andet af den type, er bare ikke mig, og jeg forstår det ikke. Medmindre det indgår i en form for beskæftigelses terapi i børnehaver.

Jeg mener at når mænd opfinder noget eller er kreative i værkstedet, så er det som regel noget der kan bruges til noget fornuftigt. et fuglehus, en havebænk, en opslagstavle af vinpropper,  o.s.v. ......Men som regel reparere vi bare noget.

Desuden er besparelsen på, gør det selv, tit så lille, at man ikke engang ville kunne få en albansk ungarbejder med løntilskud til at gøre det !

På den anden side, så må jeg jo også indrømme at jeg alligevel er en smule fascineret af det. Måske fordi jeg ikke selv kan komme gavepapir om en bog til jul, uden det ligner et papmache project for mentalt handicappede.

Exempel:

En af de kvindelige kreative bloggere jeg følger er Tina Dalbøge Hun havde på et tidspunkt en indlæg om "kedepinde" Ta lige et smut forbi linket ! kedepinde Tak, det gør historien lidt nemmere at forstå !

Det fattede jeg simpelthen bare ikke noget af og sendte hende en mail med spørgsmål. Det endte med hun satte det på bloggen Det kan læses her ! min mail.

Nu kan mænd jo også lave ting jeg ikke forstår, og igen er det fundet på Tinas blog. Hun kan af en eller anden grund godt forstå det og synes ligefrem det er imponerende. Du kan se det her. Tibetanske munke der laver mandalas i sand til Århus festuge.

Nu er det at være munk, nok det eneste her i verden, der er dummere end at være vegetar !!! - og så tilmed i Tibet. Men det er nu slet ikke det, det handler om. De her munke som antydet kommer fra Tibet.  Når de har "fri" fra bønnerne, rejser de det halve af jorden rundt til Danmark, laver en mandala ( som vis betyder, "farvet rundt mønster") i sand, det tager ca. en uge. Når den er færdig med det,  hælder de sandet i åen og snupper næste fly hjem igen. Det giver overhovedet ingen mening og er så dumt så dumt !!

- Nu skal det retfærdigvis også lige siges, at der også tit er gode og sjove idéer på de blogs !

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder8 kommentarer:

 1. Haha Carsten - du er simpelt hen så sjov og den der reklame med at "...der er så meget kvinder ikke forstår...", kan vist snildt omformuleres til noget med mænd!!! NOT?
  Men - når ret skal være ret, er det ikke Tina, der er mor til 'kedepindene', men undertegnede der egenhændigt har bragt dem til verden under meget postyr og moro.
  Tak for dagens indlæg og må resten af din dag bli' munter og herlig.

  SvarSlet
 2. Ja Anette, jeg ved godt det er dig der har opfundet dem.
  .... men er det noget at reklamere med ;-)

  Der er jo link til dig fra Tinas blog. Så jeg holder skam også øje med din blog !!!

  SvarSlet
 3. Tak for underholdning - du skriver godt. Jeg griner faktisk stadig.

  SvarSlet
 4. Bare så du ved det, Carsten. For eftertiden vil 'kedepindene' altid være mit varemærke....ene og alene pga af dig ;) og dårlig reklame er bedre end ingen reklame.
  ...og ditto her.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Ny fast læser her, så festligt skrevet det hele! Jeg er stor fan af Tina, synes både hendes blog byder på noget der kan bruges til noget, og noget man laver fordi det er sjovt. Jeg har gang i et projekt med træ og bogstaver, ved dog ikke hvilken kategori det går under, men planen er at det skal bruges. Vi får se...

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres kommentarer, Jeg kan se en del kommer i forbindelse med "totempæle for havenisser" alisa kedepinde.
  I er meget velkomne !!!

  @Anette....Der er så meget mænd ikke forstår, fordi kvinder laver så meget uforståligt ;-)

  SvarSlet
 8. Hæhæ jeg melder mig hermed som fast læser!!
  Lotte :O)

  SvarSlet