tirsdag den 11. september 2012

Nu er det satme blevet for lakrids !!!

Det er blevet efterår og sommeren er forbi. Det vil sige, at så kan vi også godt droppe denne sommers modeplager hvad angår fødevarer. Jeg gider kraftædemig ikke høre mere om lakrids, havtorn og ramsløg i alt fra kager, til is og supper.

Jeg kan normalt rigtig godt lide lakrids, men det skal kun være lakrids fra en pose og kun lakrids, jeg har ikke lyst til at få fødeskum, rugbrød og softice men lakrids !!!

Ramsløg....er det så anderledes end alle de andre former for løg vi kender. Der er i forvejen ret mange at vælge imellem synes jeg. Os der bor i Århus ved udmærket hvordan ramsløg lugter, og hvordan hele Dronning Margrethes vej ved Risskov stinker af sure ramsløg. De lugter squ som mine løg efter 30 kilometer på cykel.

Havtorn....Sådan en har jeg aldrig set og ej heller stukket mig på en. De er sure kan jeg fornemme, men det er der da så meget der er.

- Det kan sgu ikke passe at enhver kok med bare et minimum af tv sendetid, skal pjaske lakrids, havtorn og ramsløg i samtlige retter, uanset om det er forret, hovedret, dessert eller gode ideer til børnenes madpakker.

Jeg er træt af det og jeg gider ikke hører mere om det !

.....og Macarons...... hvad er det nu for en pis kage der er blevet moderne. En lille snotkage lavet af æggehvide i neon og pastel farver og så koster den 16,50 kr stykket. Jeg kan fandme få en fransk hotdog for de penge !!


Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder10 kommentarer:

 1. Jeg har ellers hørt at man på Shell-tanken planlægger en ny fransk hotdog variant, Ramsløgpølse i lakridsbrød med havtorn dressing.Bon appétit Mr. Mandman

  SvarSlet
 2. Ha ha - er bare så enig i din analyse - er fanme også bare træt af lakrids og ramsløg....i alt

  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ! - rart jeg ikke er den eneste !

   - For det er da underligt at vi normalt handler i supermarkeder, der har det hele, bager og slagter o.s.v. det passer perfekt til en travl hverdag.

   Undtagen denne sommer !! i denne sommer har vi så åbenbart også lige haft tid til at gå i skoven efter ramsløg og til vandet efter havtorn. Samt give 60 kroner for en lille bøtte lakridspulver til at fucke det hele op.

   Slet
 3. Elsker dine skriverier -bliv endelig ved med at dele dine tanker med os i blogverdenen - og er helt enig med dig i alt det der lakrids, det kan altså blive for meget ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak !!!
   -og ja jeg er ret sikker på det fortsætter.

   Slet
 4. Tak for det grin ;0)) selv om jeg nu elsker lakrids - i alt!!

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt li, at du har undersøgt, hvad en lille bøtte med lakridspulver, egentlig koster :0))

  Joan.

  SvarSlet