fredag den 14. september 2012

Så kom Ole på banen uden problemer !
Sig mig er der bred enighed i dansk politik i dag ? Jeg er i hver tilfælde enige med forskellige politikkere i dag. Det ene overrasker mig helt vildt !!!

Mette Frederiksen, fordi hun siger at der bliver nød til at være konsekvenser, hvis man ikke møder op til jobsamtaler som kontanthjælpsmodtager. Det kan alle vel være enige i. ( jeg har ikke lige noget link )

Søren Pind for udtalelsen. Idioter har ret til at være idioter, mordere har ikke ret til at være mordere.

Og så den sidste af dem. Som jeg aldrig i livet troede jeg skulle være enig med noget som helst i. selveste ex kommunist, tidligere slyngveninde med Erich Honecker, spionagemistænkt, SFer og vores Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn.

Han foreslå et stort H C Andersen forlystelses park i Odense for at få rige turister i Danmark. En rigtig kapitalistisk og amerikaneragtigt idé med et H C Andersen World !!
Hvor fanden kom det lige fra Ole Sohn ??

Da Regeringsskiftet kom og SF kom i regeringen for første gang må jeg indrømme, at jeg glæde mig til at se alt det det kunne gå galt med Ole Sohn og hans ministerpost. Men....... Hvor har han være ?? - Der har været skandaler og beskyldninger om løftebrud på stribe. Den ene minister efter den anden har være i problemer....Undtagen Ole Sohn som jeg elsker at hade, og som jeg gladeligt havde vædet på ville falde igennem som den første !!

Men nej !!! Han har holdt sig helt ude af medierne og nu kommer han så med en skide god idé !!!
- Jeg synes sgu det er lidt tarveligt !!!

Nu skriver Ekstrabladet så at Ole Sohn sikker bliver fyret som minister i forbindelse med en kommende rokade.....Ja´men så kan han jo passe karrusellen !!! 

1 kommentar: