søndag den 9. september 2012

Flere for"bande"trusler mod restaurationer
En ny restauratør  Fra et af de "belastede" områder i København står nu frem og fortæller om afpressele og trusler fra bandemiljøet. Der er ikke længe siden at en anden værtshusejer fra miljøet havde ligende problemer, og fik skabt en masse medieomtale af problemet. Der har siden været indkaldt til stormøde hvor der er blevet givet håndslag på at stå sammen, ikke at bukke under for presset og melde sådanne sager til politiet.

Det viser sig at være en af de større landsdækkende bander, der står bag. De har flere steder i kongeriget har forsøgt at presse forretnings indehavere. sidste kendte eksempel var i Vejle.

Her nægtede banden levering af post, afhentning af skral og truede tilmed indehaverens forretningsforbindelser. Den lokale avis blev således trukket ind i sagen, og ville risiker slet ikke at kunne få trygt deres aviser, hvis de fortsatte samarbejdet og bragte reklamer for den pågældende restauratør.

Bandens fremgangsmåde er meget karakteristisk, da de stillet sig op forand de pågældende virksomheder, forretninger eller restaurationer og med truende adfærd, banner med logo og fuldemandssang, påberåber sig negativ omtale. Om der foreligger racistiske motiver er endnu ikke helt afklaret. Dog er det sikkert at banden selv kalder fremgangsmåden for "Den Danske Model"

Pågældende restauratør fra Vejlegaarden, havde ellers allieret sig med en anden bande, men de formåede ikke at stille meget op, mod den revaliderende organisation, der førhen havde haft kontrollen.
Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar