søndag den 2. december 2012

Mit nye bedste køkken accessoriJeg kan godt lide mine køkkenknive er skarpe og jeg synes det er sjovt at snitte grønsager på tid. Sådan lidt tv-kok-agtigt. Det går bare tit galt, og jeg har vel et årligt estimeret forbrug, på en lille halv meter plaster, af den type man selv klipper stykker af.

Idag gik det så galt igen og jeg brugte de sidste 5 cm plaster jeg havde og måtte i Kvickly efter livredende forsyninger. De havde ikke plaster i metermål, så det blev til denne pakker. -Og det er fantastisk, der er lige plaster til de typer snitsår, jeg plejer at påføre mig selv !

En anden fordel er at jeg ikke skal fumle med en saks når uheldet er ude !! - Det kan godt være lidt svært med blodet løbende ned af fingerene.

Det er jo første søndag i advent i dag, så jeg vil lige vise et billede at en af mine mostres adventskrans. Den skrappe læser vil lægge mærke til at der er 6 lys i kransen.

Da jeg konfronterede hende med regnefejlen fik jeg svaret. " Der bliver nød til at være 6, ellers kan jeg ikke nå det hele i julen !" - jo vi er ikke uden humor i min familie !!!


Sidst, men ikke mindst vil jeg lige fortælle at DU kan vinde frit fra hylden i Getit.dk´s December konkurrence. linket til en gevinst på en parfume eller EDT er her December konkurrence 

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt lide din moster!! Supersjovt med mere tid i december.
    Pas nu på fingrene, der er længe til jul endnu.

    Lotte :O)

    SvarSlet
  2. Jeg passer skam altid på...men det går bare tit galt alligevel.

    SvarSlet