onsdag den 22. august 2012

Bande ballade i sundhedssektoren

Så har en flok utilpassede bande unge fra Vollsmose eller omegn, skabt panik og dyb forargelse ved at lede efter bande fjender på Odense universitets hospital. Vi kan godt alle sammen blive enige om at det er langt ude, og langt overskride grænsen for god opførsel, og selv god bande opførsel. Det er noget vi skal sørge for ikke sker igen... men hvordan gør vi det ?
- chef overlægen på hospitalet vil lukke akut modtagelsen for andre patienter, hvis de igen skal behandle "knivstukkede" fra kriminelle miljøer. Det synes jeg så er en ret dårlig ide, var det så ikke mere rimeligt at lukke akut modtagelsen for for bande og eller almindelige kriminelle, der udgør en trussel for hævnaktioner fra afstumpede uvenner ? (nej det kan man selvfølgelig eller ikke)

Jeg kunne da lige forestille mig Odense politi løbe rundt om hele Odense sygehus med neonfarvet afspærringbånd og et stort skilt udenfor døren med påskriften. Skadestuen er lukket på grund af bandekriminalitet. Nej det synes jeg over hovedet ikke ville være rimeligt ! - Hvis sygehuset skulle afspærres på den facon så ville det kun være okay, hvis det var på grund af en eller anden form for livsfarlig smittefare. -Og det tror jeg altså ikke som sådan bandekriminalitet er !

Jeg ville blive svært overrasket hvis min gamle mormor efter en tur på skadestuen, kom ud i hættetrøje og hvide kondisko, mens hun gebrokkent brokkede sig over at
" Den sygehus, gør mig mere syg i den arm, lorte sygehus man, jeg smadre ham !"
eller
Kommer ud i læder vest og store tatoveringer, men forkromede fælge på rolatoren. Da jeg går udfra smittefaren ville være afhængig af hvilken bande, der florere på det på gældende hospital.

-Og sikke et held vi ikke har problemer med pirater, for så ville hun da først se sjov ud!

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

2 kommentarer:

  1. Jeg er fuldstændig enig... men hvor ville jeg gerne se mormor som sørøver :-)

    SvarSlet
  2. Ja !!! papegøjen kunne hun nu godt undvære, for hun snakker satme selv som et vandfald.

    SvarSlet