torsdag den 23. august 2012

Gummistøvler... som om det skulle være smart

Brugen og bevidstheden af gummistøvler blandt kvinder fatter jeg ikke !


Hvorfor er det pludselig smart at iføre sig store gummistøvler på en varm sommer dag istedet for sandaler, sneakers eller noget andet let og luftigt ?

Jeg så en ung pige den anden dag i shorts, t-shirt og store store gummistøvler. De var sikkert i det rigtige mærke, hvilket bare er et udtryk for at de sikkert har været mega dyre. Måske så dyre at den stakkels pige ikke havde råd til andet fodtøj og måtte gå i dem uanset vejret..... Men jeg tror nu ikke det var der for. Hun synes hun var smart. Det var hun da sådanset også, men altså hvad er fidusen ved at lugte af sure tæer sidst på dagen ? Og hvad bliver det næste ? Bliver det smart at have regntøj på i solskin også ?

Nej tak siger jeg bare ! Jeg tænder ikke på det, Så pointen må vel være at gummi har en præventiv effekt uanset udformning !

Gummistøvler bør være grønne og bæres af mænd der har brug for det !


Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder


2 kommentarer:

  1. Hmmm... En regnvejrsmorgen på cykel til arbejde, så vil jeg meget nødigt undvære mine røjsere... Men bruger dem kun i regnvejr!

    SvarSlet
  2. Sikkert min store datter du så, hun bor i de røjsere i perioder. Vi må erkende at der bare er ting vi ikke forstår.Ligesom det der med flecce som er et fantastisk materiale, rember? ;-)

    SvarSlet