lørdag den 29. september 2012

Kære dagbog d. 29-09-2012

Åhh det er nu en uge siden jeg har skrevet sidst. Det skyldes jeg har haft næsen i 4 kriminalromaner siden. Blev lige bidt af en læse hest av av 
Hvorfor siger mødre til børn, at de får firkantede øjne af at se tv, det er bedre at læse en bog ? Mine øjne virker også firkantede....eller stjerneformede.... i hvert til fælde underlige.

Men længe lever Sara Blædel og Jo Nesbø....Måske jeg også skulle skrive en bog ???

Afstemningen igår i Vild med dans var fair synes jeg. Da Saseline er pænere end Mie Moltke.

Passede hønsene i Onsdag. Det gik uden problemer, sikkert fordi jeg havde svesken med. Jeg har lovet ham et tilskud til den softgun han har købt. Da han var lille var det bayblade og pockemon de kæmpede med. Nu er det squ "næsten" rigtige våben med plastikkugler. Cool...jeg ville gerne være med i en kamp.

Som man siger så er den eneste forskel på mænd og drenge, prisen på legetøjet. Det tror jeg er rigtigt. Softguns er i hvert tilfælde dyre hvis man skal have en ordenlig. Og det skal han selvfølgelig. Han viste mig nogle af de mærker han havde fået i kamp.....av for fanden.
Det er ikke noget vi fortæller farmor

Jeg var oppe og handle idag og stod bag en mand ved kassen, der skulle have 6 æg og en bøtte vaseline. Det morede kassedamen en del. Gad vide om hun troede han ville lave en practical joke med hans venner og lægge et æg i saunaen ??

Den nye lukkelov kommer på mandag d. 1. Oktober...eller forsvinder den bare den vi har. Nu må forretninger holde åbent når de vil. Fedt det skal jeg da udnytte, så jeg venter med at handle til på mandag...lol

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume



lørdag den 22. september 2012

onsdag den 19. september 2012

lørdag den 15. september 2012

Der skal mere til inden man vender sig om !

Ville du vende dig om ??

Forestil dig at du var tv producer og skulle finde dommere til, Voice Danmarks største stemme. Du sidder i din kontorstol med ryggen til, og skal hører de enkelte dommer aspiranter præsentere sig selv og deres kvalifikationer.


Nr1
Jeg er tatoveret fra anklerne til halsen og rapper, Jeg blev kendt for rimet
"undskyld ho, det var ikke sådan det skulle gå" og så har jeg en lækker kæreste.

Nr2
Jeg kan spille bas og havde ét hit i 2005, nu bor jeg i USA. Min far er halvt kineser og jeg er uddannet i rytmik.

Nr3
Min mor er Anne linnet og jeg er lige flyttet hjemme fra.

Nr4
Jeg er en Barbie girl, jeg har i hver tilfælde plastik patter og min mand er rigtig god til at lave party i provinsen, sammen med hans nevø.

- Det er hvad der er at arbejde, med når X-Faktor har været der !

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

Jeg har da fået en god idé til at fremme dansk eksport !


Jeg har da fået en god idé til at fremme dansk eksport !
Flyttet til www.mandman.dk


fredag den 14. september 2012

Så kom Ole på banen uden problemer !




Sig mig er der bred enighed i dansk politik i dag ? Jeg er i hver tilfælde enige med forskellige politikkere i dag. Det ene overrasker mig helt vildt !!!

Mette Frederiksen, fordi hun siger at der bliver nød til at være konsekvenser, hvis man ikke møder op til jobsamtaler som kontanthjælpsmodtager. Det kan alle vel være enige i. ( jeg har ikke lige noget link )

Søren Pind for udtalelsen. Idioter har ret til at være idioter, mordere har ikke ret til at være mordere.

Og så den sidste af dem. Som jeg aldrig i livet troede jeg skulle være enig med noget som helst i. selveste ex kommunist, tidligere slyngveninde med Erich Honecker, spionagemistænkt, SFer og vores Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn.

Han foreslå et stort H C Andersen forlystelses park i Odense for at få rige turister i Danmark. En rigtig kapitalistisk og amerikaneragtigt idé med et H C Andersen World !!




Hvor fanden kom det lige fra Ole Sohn ??

Da Regeringsskiftet kom og SF kom i regeringen for første gang må jeg indrømme, at jeg glæde mig til at se alt det det kunne gå galt med Ole Sohn og hans ministerpost. Men....... Hvor har han være ?? - Der har været skandaler og beskyldninger om løftebrud på stribe. Den ene minister efter den anden har være i problemer....Undtagen Ole Sohn som jeg elsker at hade, og som jeg gladeligt havde vædet på ville falde igennem som den første !!

Men nej !!! Han har holdt sig helt ude af medierne og nu kommer han så med en skide god idé !!!
- Jeg synes sgu det er lidt tarveligt !!!

Nu skriver Ekstrabladet så at Ole Sohn sikker bliver fyret som minister i forbindelse med en kommende rokade.....Ja´men så kan han jo passe karrusellen !!! 

torsdag den 13. september 2012

Det kræver altså en underlig hjerne at tænke sådan !

Jeg er endnu en gang blevet forundret over et "fund" jeg har gjort på en af de kreative kvinders blog. Det var igen på tinadalboge.dk


Hvordan får man den idé at klippe gækkebreve i spader ??

Hun kalder det selv " Spader man kan forstå" - Nej det kan jeg da overhovedet ikke  !!!!!!!!!!

- JA med mindre man har en enorm stor kat, så man kan fjerne enormt store kattelorte fra sandkassen.

Det er en spade for pokker ! den er til at grave i jorden med !! Ikke til at lave mønster i. Så brug dog papir, det er også meget nemmere at klippe i !!!!

Hvad bliver det næste ?? skal vi pynte op til jul med havemøblerne og pakke gaverne ind i græsplænen ?
Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

onsdag den 12. september 2012

Er der nogen der er misundelige ??



Dovne Robert mig her og der og alle steder og holdakæft hvor er vi forargede . Det kan jeg da også godt forstå for han er da en idiot ! - men altså, dem er der sgu mange af.

Han er squ kun en lille fisk, et sørgeligt og ynkeligt fjols der har fået sine 15 minutters berømmelse på at være en doven idiot, der har været på  kontanthjælp i 10 år med et forvrænget indtryk af det samfund han lever i. Er der nogen der er misundelige ?? jeg er sgu ikke !!!

Desuden mangler vi jo ikke arbejdskraft i Danmark for tiden, så skide da være med at der findes nasserøve som ham der lever for ca. 6.000 Kr/md. Havde vi desideret manglet arbejdskraft, så havde det været noget helt andet. Men det gør vi altså ikke og vil han stå bagerst i køen, så lad ham dog.

Det kan da gøre mig mere harm at læger forlanger 1.500 Kr. i timen for overarbejde. De skal arbejde 4 timer for at tjene det vi giver Robert til at leve for om måneden. Det er squda en arrogant holdning at have.

De kæmpe fejl investeringer der er blevet lavet de sidste par år med it-systemer til både politiet og patientjournaler, samt jægerfly til forsvaret og toge fra Italien kan gøre mig harm. Rigtig harm !!!
Vi kunne sgu forsørge en hel by af Roberter på livstid for de penge.

Alle de mennesker med humanistiske universitets uddannelser der ikke kan få arbejde, fordi vi ikke har en skid bruge dem til, kan gøre mig harm. Det gør mig harm at vi bruger kæmpe resurser på at give folk lange ubrugelige uddannelser til ingen nytte over hovedet. Det koster da også kassen. En studerende med 5-6 år på universitetet der ikke for job, har da alt i alt kostet meget mere end Robert.

Narkomaner, rockere, invandrebander og andre "almindelige" krimineller koster da mega meget mere kassen end Robert. Men det gør vi ikke rigtigt noget ved, sådan for alvor !!!

Jeg vil vædde med, der findes en hel del håndværkere der laver sort arbejde for mere om måneden, end Robert får i kontanthjælp. Det er da til at blive endnu mere harm over !

aaaarhh så fik jeg luft !!!
Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

Så er Divaen kommet hjem

Som det første skiftede hun tøj mens jeg lavede mad. På billedet ses hun igang med aftensmaden mens hun interesseret "læser" dagens Pixiline på Ipaden. - Sofus ligger på gulvet og venter på rester. Dem er Divaen nemlig stor leverandør af, for der er jo dessert om onsdagen !


Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

Når ja, Jeg er da også onkel til Sofus !


flyttet til mandman.dk


Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder





tirsdag den 11. september 2012

Nu er det satme blevet for lakrids !!!

Det er blevet efterår og sommeren er forbi. Det vil sige, at så kan vi også godt droppe denne sommers modeplager hvad angår fødevarer. Jeg gider kraftædemig ikke høre mere om lakrids, havtorn og ramsløg i alt fra kager, til is og supper.

Jeg kan normalt rigtig godt lide lakrids, men det skal kun være lakrids fra en pose og kun lakrids, jeg har ikke lyst til at få fødeskum, rugbrød og softice men lakrids !!!

Ramsløg....er det så anderledes end alle de andre former for løg vi kender. Der er i forvejen ret mange at vælge imellem synes jeg. Os der bor i Århus ved udmærket hvordan ramsløg lugter, og hvordan hele Dronning Margrethes vej ved Risskov stinker af sure ramsløg. De lugter squ som mine løg efter 30 kilometer på cykel.

Havtorn....Sådan en har jeg aldrig set og ej heller stukket mig på en. De er sure kan jeg fornemme, men det er der da så meget der er.

- Det kan sgu ikke passe at enhver kok med bare et minimum af tv sendetid, skal pjaske lakrids, havtorn og ramsløg i samtlige retter, uanset om det er forret, hovedret, dessert eller gode ideer til børnenes madpakker.

Jeg er træt af det og jeg gider ikke hører mere om det !

.....og Macarons...... hvad er det nu for en pis kage der er blevet moderne. En lille snotkage lavet af æggehvide i neon og pastel farver og så koster den 16,50 kr stykket. Jeg kan fandme få en fransk hotdog for de penge !!


Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder



Jeg kan godt smile d. 11. September

Det er den 11. September i dag og 11 år siden tårnene i New York blev "plaineret"
Det er dog ikke det eneste der gør denne dag speciel. Der er faktisk også nogle der har fødselsdag !
- Lars H.U.G og Preben Elkjær har begge fødselsdag i dag.



Min ex. kone, den lille drengs mor har også fødselsdag i dag .
- og jeg må da indrømme at det kan bringe et lille smil frem, at det samtidig  er national sørgedag i USA.

ja godt nok har vi aldrig været gift, men vi blev forlovet to gange og hun er mor til min søn. Så hun regnes for ex. kone.

Den lille dreng, aka Svesken skulle være født d. 20 April 1996 - Det er samme dag som Hitler havde fødselsdag. Gudskelov blev han ikke født den dag, men noget før, nemlig d. 11 Februar 1996
Det er den dato Nelson Mandela blev løsladt 6 år før og Thomas Edison havde fødselsdag den dag også. Så noget bedre !!!

Som nogen sikkert allerede har regnet ud, blev han født 10 uger for tidligt. Jeg kan så til gengæld ikke huske han er kommet for tidligt til noget som helst side da. Ikke fordi jeg tror på karma, skæbne og den slags, men måske alligevel. Der kunne være forklaringen på at han altid kommer for sent.  Hvis han engang om 100 skal dø til tiden. Skal han så kompensere de 10 uger i små bidder af 10 minutter ?
Det vil sige at han helt legalt kan komme ((10x7x24x60)/10) 10 minutter for sent 10.080 gange.
.....Jeg ved det ikke.

Kommer lige i tanke om jeg selv vist er født 14 dage for tidligt.....Det forklare jo en del. Hvis altså min teori er rigtig.

Nu er det ikke fordi jeg ikke kan lide min ex kone, det kan jeg skam. jeg hygger mig bare over at det er national sørgedag på hendes fødselsdag. Vi er gode venner og desuden mener hun også der er en del symbolik i min fødselsdag. Jeg blev nemlig født Fredag d. 13....april 1973

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder


mandag den 10. september 2012

Flere skrækkelige tanker når Østrogen Apartheid bliver en realitet

Flere skrækkelige tanker når Østrogen Apartheid bliver en realitet.



Som fortsættelsen på indlægget om Pigerne mod Drengene Når vi får en RØD regerende flok kvinder mod den BLÅblegende højreside. Har jeg gjort mig flere bange tanker. Det er som om frygten ikke vil slippe mig ! Jeg hved at der for halvdelen af befolkningen, vil blive vedtaget love og laver ændringer det ikke giver menging.

Vil det blive vedtaget ved lov, at hvis bare det er økologisk, så feder det ikke ?

Vil Jyllandsringen blive lavet om til en blomsterpark ?

Vil det ved lov, blive vedtaget at håndværkere skal være iført overalls, så man undgår synes af 10 centimeter røv med sprække ? (ej, okay, det kan jeg måske godt se fornuften i)

Blink med øjnene og et sødt smil, vil være fuldstændig gangbar valuta, når der skal betales fartbøder og andre trafik forseelser.

.....Tager i også kontrollen over Weber grillen, og fylder den med grønsager ???


Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder




søndag den 9. september 2012

Flere for"bande"trusler mod restaurationer




En ny restauratør  Fra et af de "belastede" områder i København står nu frem og fortæller om afpressele og trusler fra bandemiljøet. Der er ikke længe siden at en anden værtshusejer fra miljøet havde ligende problemer, og fik skabt en masse medieomtale af problemet. Der har siden været indkaldt til stormøde hvor der er blevet givet håndslag på at stå sammen, ikke at bukke under for presset og melde sådanne sager til politiet.

Det viser sig at være en af de større landsdækkende bander, der står bag. De har flere steder i kongeriget har forsøgt at presse forretnings indehavere. sidste kendte eksempel var i Vejle.

Her nægtede banden levering af post, afhentning af skral og truede tilmed indehaverens forretningsforbindelser. Den lokale avis blev således trukket ind i sagen, og ville risiker slet ikke at kunne få trygt deres aviser, hvis de fortsatte samarbejdet og bragte reklamer for den pågældende restauratør.

Bandens fremgangsmåde er meget karakteristisk, da de stillet sig op forand de pågældende virksomheder, forretninger eller restaurationer og med truende adfærd, banner med logo og fuldemandssang, påberåber sig negativ omtale. Om der foreligger racistiske motiver er endnu ikke helt afklaret. Dog er det sikkert at banden selv kalder fremgangsmåden for "Den Danske Model"

Pågældende restauratør fra Vejlegaarden, havde ellers allieret sig med en anden bande, men de formåede ikke at stille meget op, mod den revaliderende organisation, der førhen havde haft kontrollen.
Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

Mine Niecer gør mit skæg gråt





Jeg har 2 stk. Niecer, en på 9 og en på 6 år. De er søstre og to søde og kønne af slagsen !!!

Kort beskrivelse af dem: "Den gode pige", den ældste og "Divaen", den yngste !!!


Eller som min søsters status opdatering på Facebook, for lidt tid siden, meget præcist beskriver dem.


"Jeg beder børnene om at vaske havemøblerne af med en våd klud, Den ældste går fluks igang, den yngste går direkte i gardaroben og leder efter et arbejdstøj outfit....."

Det siger det hele !!!


Jeg er så "heldig" tit at passe dem onsdag eftermiddag og aften. Det vil sige fra de kommer fra skole til de skal i seng. (læg her mærke til at der står, til de skal i seng...ikke til de kommer i seng)

De er ikke altid lige nemme at have kontrollen over og jeg har opgivet/droppet at have noget form for opdragende rolle for længe siden.....både fordi det skal være hyggeligt når jeg passer dem. Men nok mest af alt, for ikke at tabe ansigt. De er begge kræsne, som kun forkælede tøser kan være det, så vi får det til aftensmad...og dessert, som de gerne vil have. -Og alle er glade !

Det første Divaen foretager sig efter hun kommer hjem fra skole (lige startet i 0´de) er skifte sko til de højhælede. Det vil sige ca 1 centimeter hæl, skoene er fra et prinsesse kostume eller noget lignende. Derefter noget sigøjner/ballerina/prinsesse outfit, og gerne med bare arme og bare ben, matchende tørklæder og andre accesseries. Tit synes hun også diadem er passende.  Det svæver hun så rundt i resten af dagen !

- nåå hvor sødt en lille pige der kan lide at klæde sig ud, vil nogen sikkert tænke.....joooo, men jeg tror nu Divaen mener det er hendes naturlige jeg og at hun klæder sig ud for at gå i skole.

Praktisk beklædning ligger ligesom ikke rigtigt til hende.

Jeg har, når jeg passer dem, allieret mig med den store. Den gode pige, der udover at være sød og fornuftig også er en rigtig sukkergris !! - hvilket jeg har gjort til hendes akilleshæl !! (ja, det lyder bedre end at jeg groft udnytter det til at bestikke hende, i "kampen" mod Divaen) Sukker mængden har min søster selvfølgelig sat regler for i hverdagen (men onsdag er ikke altid en hverdag)

Den store går både til svømning og dans og spiller håndbold, så der skal nogle kulhydrater til.

Den lille, Divaen. Kan se på en og rulle med øjnene med en attitude, der gør at man ikke er et splitsekund i tvivl om hvad hun mener om en, eller det man lige har sagt. Hun er heller ikke bange for nogen eller noget som helst. Hun ville kunne have fået tyskerne til at vende om igen ved grænsen d. 9. April, eller fået Arafat til at give jøderne hele mellemøsten. Fået Napoleon Bonaparte til at udnævne sin hest til general....(nå nej, det gjorde han vist alligevel)

Jeg er naturligvis chanceløs, og må i mine forsøg på at trumfe ting igennem nærmest holde mig for øjnene. Som når hun vil ud og hoppe på trampolinen i haven, iført de høje hæle og ballarina-sigøjner outfittet, i 10 graders varme og små regn. Ja når jeg siger at "det går ikke, det er for koldt og for farligt, du skal have varmt tøj og sko på" Så kan hun rulle med øjnene og se på mig så jeg tænker.
Nej det er også noget pjat, det er slet ikke koldt og der er da ingen risiko for at hun vrægler om og forstuer anklen, jeg må hellere begynde at bage pandekager og ellers blande mig fuldstændigt udenom.

Så selvom jeg er en stor mand, der næsten godt kan fylde hele dørkarmen ud. Kan hun, klokken lidt i 8, når jeg siger det er ved at være senge tid og beder hende om at tage natkjole på, rulle med øjnene, så jeg bliver helt i tvivl om det nu også er fair, om det egentlig ikke ville være mest rimeligt hvis jeg bare smuttede ind i stuen igen og passede mig selv.

Det er så her den store pige er uundværlig !!! - Hun er nemlig temmelig immun overfor lillesøsterens attitude, og ved lige præcist hvordan man bedst håndtere hende. Hun kan med list (og udsigten til slik og kager, lige før sengetid) Få Divaen til at børste tænder, hoppe i natkjole og hoppe i seng. Så kan jeg blive kaldt tilbage fra stuen, når der skal læses godnat historie, imens har den store så frit spil i køkkenets slikskuffe.


Den kloge narre den mindre kloge der narre den mindre kloge .....eller

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder

fredag den 7. september 2012

Pigerne mod Drengene

nå nå så smutter Villy Søvndal fra posten som formand for SF.

Ja det er jo hans eget valg. Nu skal SF så vælge en ny formand, der højest sandsynligt bliver en forkvinde. Det bliver sikkert Ida Auken eller Astrid Krag der stiller op, som det ser ud lige nu.

Hmmm

Det vil sige at nu hvor Pia Kjærsgaard også har forladt forkvindeskabet i DF, bliver det en regering af kvinder og en opposition af mænd ( ja og Johanne )

Så glem rød og blå blok !! og dog....det bliver en rødstrømpeblok. Det bliver drengene mod pigerne !!

Godt nok sagde den nye regering de ville gøre op, med blokpolitikken i Danmark, men at de ville indføre kønskampen var en hemmelighed. Og hvordan skal det gå Danmark når vi skal regeres af 3 uenige kvinder -   ? - Ja jeg er bange !!!

Eller går der nu rigtig tøsefnidder i den og Johanne vil blive drillet i en grad så hun slår sig sammen med drengene ? - Vil hun smitte blåblok smittet med pigelus ?

Det efterlader nogle rigtig store spørgsmål, jeg med frygt i tasterne stiller her:

Hvad bliver regeringens første beslutningen ?
...at der skal møblere om på Christiansborg ? males, tapetseres og skal taboretterne betrækkes i lyserødt velour ?

Får vi en ny minister for sko og tasker ?

Bliver Zumba den nye nationalsport istedet for fodbold ?

Bliver hvidvin og chokolade afgiftsfri ?

Vil Chippendales få kulturstøtte ?

Vil man kunne få tilskud fra sygesikringen til kosmetologer og damefrisører ?

Bliver barnets første sygedag princippet, udvidet til også at omfatte, bad hair days og menstruations smerter ?

Vil heste og små søde kattekillinger få stemmeret ?

Komme Sex and the City, Greys Hvide Verden og Vild med Dans til at fylde hele sendefladen ?

De har både dronningen og Angela Merkel på deres side.

Danske mænd bliver en flok undertrykte tøffelhelte, der kun tør drømme om lidt medliden- og frihed ?

Villy er ikke fra mit part ! - og først nu indser jeg, hvor stor betydning han har haft for Danmark !!!

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder







Ny i offentligtrafikken



Jeg var nede at se på Århus festuge sidste fredag nat......nu den lille dreng alligevel ikke kom hjem.

Det kom der uforudsete ting ud af.

For det første så fik jeg da slukket tørsten noget så gevaldig, at man kunne have skåret mig i små tern og brugt mig som optændings briketter, for med den mængde alkohol, må jeg have været rimelig let antændelig.

Da jeg skulle hjem var jeg ikke den eneste der havde fået den idé at tage en taxa. Derfor gik jeg hele tiden hen til næste lyskryds inden jeg ville vinke efter en. Det endte med jeg fik gået hele vejen hjem. Det er ca. 7 kilometer i lige fortovs linie....min var nok lidt længere.

Næste formiddag vågnede jeg uden hovedpine men med ondt i fødderne....totalt syrrealistisk oplevelse at vågne op, og have ondt i den forkerte ende !

Til festugen mødte jeg en af mine gamle chefer, der muligvis kunne tilbyde mig et bijob....i Ikast. Der var jeg så i onsdags, med offentlig transport, da jeg desværre er kommet af med firmabilen.

Århus - Ikast - Århus med DSB, Arriva og sporvejene er ikke for begyndere. Jeg overvejer kraftigt at få lavet et rygmærke der siger " Ny i offentligtrafikken!" eller skrive til vores undervisnings minister for at få offentlige køreplaner og zone prispolitik på skoleskemaerne.
Det er jo mere forvirrende og uforståeligt end min søsters strikkeopskrifter, mere uoverskueligt og kedeligt end  at samle et puslespil, der forestiller en hvid væg. samt kræve samme form koncentration, som ved et spil mikado af 20 poser spagetti !

Men nåå, jeg tog udfordringen op (  jeg gik Ikast med projektet ) og efter 3 timer, et par busser, et tog og 3,5 kilometers gåtur nåede jeg frem. Jeg tog bybussen fra Viby J ( hvor jeg bor ) til Århus bangård og hoppede i toget. Det første stoppested mod Ikast var i Viby J. For fanden da jeg følte mig dum, da jeg kunne vinke hjem til mig selv. Da kunne jeg jo have sparet mig turen ind til Århus H.

 ....3 timer for at komme 75 kilometer ind midt i landet, hvor små børn og ældre mennesker aldrig har set havet. Dræbende kedeligt, bortset fra at jeg på en mark, lidt efter Viborg, så en hest der væltede.
Det havde squ jeg aldrig set før !

Men jeg kom frem til tiden og jeg er også kommet hjem igen. Og heldigvis skal jeg til Ikast igen !

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder



tirsdag den 4. september 2012

kvindelige bloggere og kreativ undren.


Hvorfor er der link til kreative kvinde blogs på min blogroll ?
- Det er der da ikke meget mening eller mand i !!!

Neeej, det er der måske ikke. Men der er "eddermælemig" sjovt ! - en kilde til underholdning og undren over det modsatte køn, deres hobbier, passioner, opfindelser og hvad de synes er yderst interessant og værd at bruge flere timer på. Lidt i kategori med bladet, En skør skør verden !

Jeg er aldrig faldet på halen over det smarte ved, lige at kunne lave en blyantsholder ud af en rulle toiletpapir. Kartoffeltryk, pileflet, og meget meget andet af den type, er bare ikke mig, og jeg forstår det ikke. Medmindre det indgår i en form for beskæftigelses terapi i børnehaver.

Jeg mener at når mænd opfinder noget eller er kreative i værkstedet, så er det som regel noget der kan bruges til noget fornuftigt. et fuglehus, en havebænk, en opslagstavle af vinpropper,  o.s.v. ......Men som regel reparere vi bare noget.

Desuden er besparelsen på, gør det selv, tit så lille, at man ikke engang ville kunne få en albansk ungarbejder med løntilskud til at gøre det !

På den anden side, så må jeg jo også indrømme at jeg alligevel er en smule fascineret af det. Måske fordi jeg ikke selv kan komme gavepapir om en bog til jul, uden det ligner et papmache project for mentalt handicappede.

Exempel:

En af de kvindelige kreative bloggere jeg følger er Tina Dalbøge Hun havde på et tidspunkt en indlæg om "kedepinde" Ta lige et smut forbi linket ! kedepinde Tak, det gør historien lidt nemmere at forstå !

Det fattede jeg simpelthen bare ikke noget af og sendte hende en mail med spørgsmål. Det endte med hun satte det på bloggen Det kan læses her ! min mail.

Nu kan mænd jo også lave ting jeg ikke forstår, og igen er det fundet på Tinas blog. Hun kan af en eller anden grund godt forstå det og synes ligefrem det er imponerende. Du kan se det her. Tibetanske munke der laver mandalas i sand til Århus festuge.

Nu er det at være munk, nok det eneste her i verden, der er dummere end at være vegetar !!! - og så tilmed i Tibet. Men det er nu slet ikke det, det handler om. De her munke som antydet kommer fra Tibet.  Når de har "fri" fra bønnerne, rejser de det halve af jorden rundt til Danmark, laver en mandala ( som vis betyder, "farvet rundt mønster") i sand, det tager ca. en uge. Når den er færdig med det,  hælder de sandet i åen og snupper næste fly hjem igen. Det giver overhovedet ingen mening og er så dumt så dumt !!

- Nu skal det retfærdigvis også lige siges, at der også tit er gode og sjove idéer på de blogs !

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder



søndag den 2. september 2012

Måske Skjult paparazzi reklame.

Måske Skjult paparazzi reklame ?

Se og Hør har fået taget et par billeder af Christiane Schaumburg-Müller i bar overkrop. Det er foregået i ren papperazzia stilMen det er jeg nu bedøvende ligeglad med.

Det sjove er ( ud over at se og Hør, hedder se og Hor på deres url-adresse) at det givet vis vil være en del mænd der i denne uge, husker at købe bladet med hjem til konen, eller måske endda ligefrem køber det med hjem uden de skulle.......Bare for at være flinke.

Er du kvinde og tænker... ej, er mænd så ubegavede og platte at i kunne finde på at købe det, bare for at se Christianes patter ? så er svaret JA ! - og vi udgør ca. halvdelen af jordens befolkning, synd for jer.

Se og Hør vil med garanti sælge flere blade i denne uge...eller måned ( jeg aner ikke hvor tit det udkommer )
Godt for dem, og deres fotograf har sikkert fået ros. 

Men...........Kan vi nu være sikker på det er sådan det forholder sig ? - Nej det kan vi ikke. Der er andre der har interesser på spil her ! Billederne kunne være bestilt arbejde fra danskfrisørlaugsmesterforrening ( eller hvad de kalder sig )

De er jo udmærket klar over, at det ikke er alle mænd der gerne vil "læse" bladet, der får det købt, af den ene eller anden grund. (højest sandsynligt en grund der har noget med konen at gøre) Men hos frisøren har man en helt legitim grund, til at bladre bladet igennem. - Jeg vil vædde med at bybilledet det kommende stykke tid vil være over repræsenteret at nyklippede og velfriserede mænd. -Og det bare på baggrund af et par billeder af Christiane Schaumburg-Müller.

Er du kvinde og tænker....ej sådan er min mand altså ikke. så nej !!!, det har du fuldstændig ret i Helle T, det har vi læst om ! - og tak. jeg er da lidt beæret over, du har fundet vej til min lille blog.

Billige barberblade fra Gillette og Wilkinson samt mærkevare parfume til mænd og parfume til kvinder